Bejelentkezés / Regisztráció
Vásárlási feltételek

Kedvezményes ár:
Érvényes diákigazolvánnyal, nemzetközi diákigazolvánnyal, nemzetközi tanárigazolvánnyal, SZTE dolgozói és Alma Mater kártyával vehetők igénybe.
A kedvezmények össze nem vonhatók és a mindenkori akciós kínálatra nem vonatkoznak.

Megrendelés:
A megrendelés leadásához kérjük töltse ki a megrendelőlapot [LINK] és küldje el e-mail címünkre. Az aktuális készletről előzetesen kérjük érdeklődését eléhetőségünk bármelyikén.

1. Megrendelés leadásával egyidejűleg a megrendelő elfogadja a fizetési és szállítási feltételeinket. A megrendelés minimális nettó értéke 5.000 Ft. Az e-mailben leadott rendeléseket munkatársaink ellenőrzik, majd szállításra előkészítik. Vásárlóinkat a szállításra kész állapotról telefonon, vagy e-mailen minden esetben kiértesítjük! A megrendelés leadása és a szállítási időszak alatt a megrendeléstől való elállás esetén a vevő az Universitas - Szeged Nonprofit Kft. költségeit köteles megtéríteni. A megrendeléstől való elállást csak írásban tudjuk elfogadni. Az emblémázás megtörténte után nincs mód a megrendeléstől való elállásra, a Vevő köteles a megrendelés teljes értékét megfizetni. Az át nem vett vagy el nem szállított, írásban le nem mondott megrendeléseket kiszállítjuk és kiszámlázzuk.

2. Áraink kiskereskedelmi bruttó árak, melyek a 27%-os forgalmi adót tartalmazzák. Deviza-árfolyam- változás esetén az árváltozás jogát fenntartjuk. Áraink szegedi telephelyünkről a megrendelő által kért szállítási helyre vonatkoznak. Kedvezményeink az áru értékéből adhatók, nem vonatkoznak az emblémázási és szerszámköltségekre, az akciós és ajánlati árakra, az egyedi termékekre valamint a posta-, csomagolási és szállítási költségekre.

3. Fizetési feltételek:
►készpénzfizetés áruátvételkor az SZTE Ajándékboltban
►átutalási megbízás

4. Szállítás:
A megrendelő az általa választott módon vagy postai úton vagy személyesen veheti át a terméket. A törékeny termékek postai úton való szállítását nem javasoljuk, épségükért garanciát nem tudunk vállalni. A postai szállítás díjairól a Magyar Posta Zrt. mindenkori díjszabása az irányadó.

5. Házhozszállítás
Szeged belterületén nettó 30.000 Ft felett térítésmentes. Ez alatt külön kérésre 1.500 Ft + áfa díj ellenében gondoskodunk az áru kiszállításáról.

6. Szállítási határidő
30 napon belül. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a vállalt határidők az emblémázási információk megrendeléssel együtt történő átadására vonatkoznak. Amennyiben a grafikai tervek később kerülnek átadásra úgy a szállítási határidők változtatásának jogát fenntartjuk.

7. Grafikai költség
Az embléma színre bontását vagy a gyenge minőségű eredeti grafika javítását elvégezzük, de ezért külön díjat számíthatunk fel, egyedi megállapodás alapján ettől eltekintünk.

8. Tulajdonjog fenntartása
A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig az eladó tulajdonát képezi.

9. Felelősség
A rész és utánszállítás jogát fenntartjuk. Késedelem vagy a teljesítés meghiúsulása esetén kártérítés nem követelhető, kivéve, ha a kárt az Universitas - Szeged Nonprofit Kft. súlyos gondatlansága vagy szándékossága okozza.

10. Garancia
A jogszabályban meghatározott ideig a számla bemutatása ellenében. A 8 napon belül az eredeti csomagolásban visszajutatott termékeinkre cseregaranciát vállalunk. Nem rendeltetésszerű használatból, tárolásból szállításból eredő hibákért garanciát vállalni nem tudunk. Textiltermékek vásárlása esetén más méretre való cserére a blokk v. számla bemutatása esetén van lehetőség. A nálunk vásárolt de nem a cégünknél emblémázott termékekre utólagos minőségi reklamációt nem fogadunk el.

11. Ajánlataink minden esetben kötelezettség nélküli ajánlatok, hacsak írásban nem adtuk hogy kötelező jellegűek. A közbenső eladások jogát fenntartjuk.