Bejelentkezés / Regisztráció
Rólunk

A József Attila Tudományegyetem Hallgatói Boltját 1996-ban alapította az Universitas - Szeged Nonprofit Kft. A 2000-ben egységesült szegedi felsőoktatásban egyre nagyobb igény mutatkozott minőségi egyetemi emblémás termékek létrehozására és forgalmazásra. Az Ajándékbolt ennek a kihívásnak a kezdetekben a Juhász Gyula Tanárképző Főiskola főépületében próbált megfelelni.

A Szegedi Tudományegyetemen történt infrastrukturális beruházásoknak köszönhetően 2004 decemberében az Egyetemi Könyvtárnak és a Konferenciaközpontnak is otthont adó József Attila Tanulmányi és Információs Központban nyitottuk meg új üzletünket.Az SZTE Ajándékbolt ünnepélyes megnyitás óta méltó helyen van az "egyetem szívében", az egyetemi polgárság legfontosabb találkozóhelyén.

A Bolt kiemelt célja a Szegedi Tudományegyetemnek és karainak az emblémáival díszített minél szélesebb termékkínálat létrehozása. Ezzel az egyetemi polgárok kifejezésre juttathatják a külső szemlélőnek az egyetemhez való tartozásukat, segítve ezzel az egyetemi marketing azon részét, amely az egyetemi polgárok identitását kívánja megerősíteni.

Fontos szerepet szánunk még az alkalomhoz és a Szegedi Tudományegyetemhez illő, igényes ajándékozásban való segítségnyújtásnak, valamint megbízható munkával az egyedi megrendelési igényeket - pl.: konferencia ajándékok - is megpróbáljuk kielégíteni.

 


 

ELÉRHETŐSÉG:

SZTE Ajándékbolt
Címe: SZTE Tanulmányi és Információs Központ
H-6722, Szeged, Ady tér 10.

Nyitva tartás: H-P.: 9-17
Telefon: +36/62/546-684
Fax.: +36/62/546-766
E-mail: info(kukac)szteajandekbolt.hu

Üzemeltető:
Universitas - Szeged Nonprofit Kft.
6722, Szeged Ady tér 10.
www.univkft.hu

Munkatársak:
Buza Mihály - üzletvezető
Feldmüller József - eladó